Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte molim vas...prvo cura nije ni sekundu debela nego sasvim normalna a sve ovisi o perspektivi kamere koliko ce nekome kukovi ili listovi i sl izgledati deblje,tanje,krace itd...druga stvar da treba prestati idealizirati ofingere sirom svijeta naravno da treba....dajte vise zene shvatite da je zensko samo pravo zensko zdravo i rasno sa oblinama a ovi ofingeri ni roda ni poroda ni izgleda ni nicega pa onda jos pucju lutke tog izgleda - stvarno umobolni idiotluk.A neka svaka kad tako ljepo komentarise djevojku jeli debela ili ima ogromne kukove napise ispod svoj fb profil ili stavi sliku pa da vidimo bih realnost - od tinejdzerki pa nadalje sve same krmice i kredenci (cast izuzecima)...a da ne bude sta ja pametujem ovdje...pise zena koja je bez teretane i operacije smrsala 35 kila za nepunih 8 mjeseci samo uz svog malog sina kod kuce...tako da dobijam osipe od negativnih komentara na racun tuđeg izgleda a iza ekrana sjede sve salaste hanife..
heheheh drugarica je debela ascare pa svoje frustracije lijeci na jadno lutki... koji pacenici hebote. Bolje da ide u teretanu neko u Topshop nema tamo njenih brojeva hehehehehe
Uživo gora nego na foto? Hahahaha. Lutka imala loš dan, a nije ni fotogenična, ne voli je kamera. Jel joj kosa gusta i sjajna? A šta s onim lutkama bez glave, ili samo "noge" pa štrample na njima, a tek ono za veš, vouuu. Možda je namjera ok, ali ne ovako. Štedi se plastika i manji brojevi varaju kupce da će i na njima tako izgledati. Čisti profit, a ko se poredi sa ovim lutkama bolje da umjesto u šoping ode do doktora.
meni je ljepše ovo tijelo desno,..
A gle'aj kod nje bataka :) mašala
Polizo bi joj batake :3