Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sluzenje alkohola tokom letova je opasno I glupo. Valjda xe aviokompanijana pasti na pamet da to ukinu.
Evo da vam ja kazem kako je sve bilo. Ovako, frajer se s nakim crncem osamio u zadnjem dijelu aviona. Bilo je mirno, svako je uzivao u letu. Najednom se prolomi muski glas iz pozadine i govori: AAAAAAAJJ, IZVADI GA, IZVADI GA, AAAAAAAJJJ, IZVADI GA, IZVADI GA... Ljudi nisu skontali sta se desava, dok je ovaj i dalje panicno trcao uokolo i trazio pomoc.
Da nije stogod u rodu onim Ukrainkama?
Možda. Da nije maskulino?
:) sta je maskulino?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
garant će se sutra neka budala skinuti u grasovom busu i pobiti sa vozačem
Pa da je ovo vozio neki "naš" ovaj bi dobio svoje po njonji.
Haj što hoće da se mariše, al što se skino?
što se žena uzvrtila, ne zna šta bi s njim
Gudra je cudo rodjaci...
Putnik NN koji je go iskočio iz aviona , neznajuči koliko se nadrogiro pa hoće lola da buba pilota... Samo levat nije ni svjestan koliki je papak ispao, sad će da ga svi isprozivaju a posebno žene jer su mu sakrili onu njegovu stvar. PAPAK JEDAN AKO HOĆEŠ DA SE KURČIŠ, KURČI SE KO ČOVJEK , A NE KO PAPAK!!!!!!!! STOP FAŠISTIMA KOJI SE SKIDAJU GOLI I PROVOCIRAJU NORMALAN NAROD!
...j­ebena ti ta definicija "normalnosti"...recimo, izvjesni adolf se nikada nije slikao go...
Seljačina ,ne bi me čudilo da sljedeća vijest bude ''putnik ,bosanskih korijena''