Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj..ljudi se pitaju kako sa jednim djetetom..a ova ih stanca....fujj.. I onda ce za koju godinu kad prestane biti interesantna narodu ili ubiti koje djete ili dati na usvajanje...
sto je krava sto ovaj kaze bolja je od naucnika samo da sada tu djecu lijepo odgoji , nek ih drzava hrani jasta i duzna je !
Only In America. Najlakse je naroditi djece pa se navaliti drzavi na grbacu. U pravu je njena majka nju je trebalo na psihijatriju poslat. A jos gore su one budale koje joj plate dva miliona.
ovu ženu treba nagraditi nobelovom nagradom!!! ona je zaslužuje više od bilo kog naučnika. :)))))))))))))))
kurava debela, okotila 14 kopiladi.