Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesu djeca slatka, ovako okrugla bucmasta i okata
priznaj da mastas o jednom ovakvom crncu?
@argonautserb glupo je klix zagoretine demantovati u bilo čemu, šta god da odgovorim meni se o glavu odbija
Rasizam je kao i nacionalizam, samo produkt ljudskog uma koji u realnosti i prirodi ne postoji. U prirodi postoji biološki diverzitet različitih oblika, boja i ostalih karakteristika, nacije i rase su nuspojava ili ti nusprodukt nerazvijenog ljudskog uma.
eee jesu slatkice....
Meni je komsija neki crnac donald sto igra u zvezdi,zena mu bijelkinja a djeca crna ko ugalj
Eurokrem
bebe uopste ne lice jedna na drugu..🙄🙄🤔🤔
ostavili samo fine komentare, ko da ce im eto sami roditelji citati..al jedete i vi gov*na hh
ovo me podsjeca na onu sarajku sto su unproforci trudnu prevezli u svicarsku da se porodi jer je tvrdila da su je srbi silovali....a onda gle cuda rodi se djete crnje od crnog afrikanca.....pola svicaraca od tad vjeruje da su srbi crnci sa kyrkom do koljena :)))
@b1ackfie1der ...a ko ljubi kolindu tri puta?...a sto s etice sarajeke...ona je tvrdila da joj je srbin zavuko...mozda je crno jer nije dobro mjesala...pa zagorilo? :)
klix je portal koji propagira fasizam i nacionalizam
mama ko da je sjela na mravinjak ko zna ko ju je sve ubo
mama ko da je sjela na mravinjak ko zna ko ju je sve ubo