Kao pravi profesionalci
0
Maleni plesači će i vas oduševiti
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ih poslati u park, pa da sa 14 krenu putem droge, alkohola i ostalgo smeca???? Opusti se malo, neka se djeca bave necim od malih nogu pa makar to i bilo ovo.
Vise nego odlicno.Odusevili su nas.Preslatki su.
Selam Vehabija
Fenomenalni su! Prosto zrače sa svojih 6 godina! Ne kritikujte, preslatki su i ono to rade dobro uz korak sa svojim godinama! Samo naprijed!
@YPNSD http://www.youtube.com/watch?v=VemLTIj42b4 Eto vam jedna od pjesama :D
mali je kralj!
Genijalni su :)
Svaka cas , bolje da se bave plesom ili necim drugim nego da se drogiraju i ili druze sa klosarima svaka cast pa x man pa ako ti je ovo nenormalno ti ovo otplesi !!
mala je nevjerovatna,svaka čast!
extra
kakvka je ovo muzika??;:D:D:D: kakve su ovo pjesme ??:D:D::D ovo je predobro :D zna li neo koje su pjesme :D ova za sambu dzajv posebno??????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Prelijepo, predobro, fenomenalnom, oboje su prelijepi, prešarmanti, ali mali je zavodnik samo takav, i odličan je plesač, ako ovako nastavi ovo će biti svjetski prvak u latino-američkim plesovima. Čestitke roditeljima i trenerima, a ovo nije nikakav erotski ples, zaneupućene i primitivne.
Odlicni su, slazem se da je maleni za nijansu bolji, nosi ritam u sebi :)
Ekstra su! Svaka cast !
Fenomenaaaaaaalnooooooooo! kako su samoslatki
Divni su. Ne mogu da vjerujem da u ovom svijetu zla ima i ovolike ljepote u malim ljudima. Svaka cast i roditeljima.
Velahavletobejarebi