Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmun nije polozio vozacku za autobusa. Al kako je ovo interesantno, otici u zemlju, Indiju, Indonezija, sta ja znam, gdje ovako puno ovih majmuna, gdje normalno, dio grada, prirode, svakodnevnica. I to ovih 'malih' il malo manjih lukavih, sto te ne mogu opaliti jednim stosom i gotov ko gorila i cimpanze i nisu tako agresivni i opasni, neki ovi fini sto se vole zayebavati ovako. Zamisli osjecaj kad odes prvi put u tako neku zemlju i grad.
To su kako bi rekli cheeky monkeys. Sto kradu novcanike, jakne, jabuke i voce i povrce s pijace, telefone, kljuceve od auta, i onda se popne na drvo il na krov da ga nemozes uhvatiti, i onda ti se smije u facu. Il ko ovaj, ukrade autobus da se provoza malo carsijom na lijep, suncan dan. Legende, zayebanti pravi.
Jel se sta pilo ? Ma kvaki .
Xaxaxa sto bi se kod nas reklo