Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovi ljude na kafu. Od_mene.
Ne znam, Mars je isuvise surov da bi ikakav oblik zivota mogao tu opstati. Nema atmosferu niti vodu - kosmicko zracenje ubi brasno u kiselinama i svim vidovima hemijskih spojeva vodika. Ne moze da se formira ni prosta molekula vode, a kamoli bioloski spojevi tipa aminokiselina. Nema tu zivota, barem za one oblike koje su nama poznati.
Život na Marsu je nemoguć zbog solarne radijacije. Planeta nema magnetno polje ko Zemlja da je štiti. Ovo je igra piksela a oči vide ono što žele.
@Hiperboreja Život van Zemlje postoji i teško je i zamisliti čak i našu galaksiju da je bez života osim Zemlje. Jednostavno broj zvijezda je toliki da su šanse da ne postoji život u drugim sistemima gotovo nikakve. Ako je već toliki br. zvijezda može se samo zamisliti br planeta. Čvrsto vjerujem da su naučnici posmatrajući onu zvijezdu KIC otkrili naprednu civilizaciju koja upotrebljava Zvijezdu kao izvor energije. Što se to tako brzo zašutilo oko toga?
Ovome može vjerovati samo prosječni amerikanac.
to je zeljka cvijanovic prije nego je dosla na vlast
e jasta je, sakrio se igra se TA TA
I stoji tu tako...ne mrda... valjda živi kip,neki performanse... Što mogu s...i ovi ublehaši!
Hahahha sta kaze "Enhanced by PC", u prevodu PHOTOSHOP :-D
E ja veće budalaštine dugo nisam vidio.
Ovo neki Rom hoće da hapi željezo sa sonde.
fake as fuck :)
to je to ... samo me interesuje jel srbin, bosnjak ili hrvat
pa srbin srbin otišao na Mars još otkad ganjali sa sa dinosaurosima
Kao i obicno, dokaz sa mutnom slikom.
sve je moguce
A ima li bradu, subaru, kokardu, kamu i redenike?
"sezona kiselih krastavaca"
A zasto ne bi moglo biti zivota na Marsu? Snimak je napravljen Roverom dakle nije nikakva animacija, a izgleda kao covjek, samo u minijaturi. Zivi bili pa vidjeli.