Zanimljivosti
0

Lovci na NLO-e "pronašli dokaz" da na Marsu postoji život

Klix.ba
Više od decenije bizarni skelet od 15 centimetara pronađen je u čileanskoj pustinji Atacama pokrenuvši priču kako su vanzemaljski posjetioci sletjeli na Zemlju nekada davno. Istražitelji vanzemaljskog života uočili su sada nešto za što tvrde da je živući pripadnik neke vrste na Marsu.

Korisnik Youtubea Paranormal Crucible analizirao je snimak NASA-inof Curiosity rovera i tvrdi kako se vidi humanoidni vanzemaljac iza stijene na Marsu.

"Pronađena je interesantna anomalija i izgleda kao mali Marsovac. Obojio sam sliku i dodao oči na glavu kako bi se lakše vidjelo, ali sve je tu na originalnoj slici, šta god je izgleda kao čovjek i podsjeća me na Atacama vanzemaljca jer su iste veličine", rekao je ovaj lovac na NLO-e.

Urednik UFOSightings Dailyja Scott C. Waring podržao je ovu tvrdnju kazavši kako je riječ o marsovskoj vrsti koja je živa, ali nestaje.

"Ovo je jedna od vrsta koja je živjela na Marsu i još živi, ali u vrlo malom broju. Misterije Marsa se otkrivaju jedna po jedna", kazao je Waring.