Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ne bi...jedan je hase!!
sreca pa ste vi na balkanu zdravi i nemate dodira sa britancima
To dedo svaka ti cast. A jes\' ti vidio ovi mungosa, em se parkira covjeku pred garazu em jos nesta prigovara kad covjek brani svoje. Em jesi vidio sta hi je, pa familiju him svu spomenuh. Konacno je i europa svatila taktiku mungosa, pa se Merkelova uskukala. Sad ce bit raus malo po malo nazad u turkmenistan pa se tamo parkiraj gdje god hoces, a socijele vise u njemackoj vidit neces. Dosta je vaseg.
Ja sam isto imao ovih problema i vjerujte, par puta sam napravio i stetu na tom vozilu. To nije bezobrazluk, nego mangupluk koji treba sasjeci u korijenu. nema veze koje vjere pakira, bitno je da je kreten i tebao ha je zgaziti. A Britanci su svakako umobolni pa je vjerovatno jos taj starac i bio kaznjen.
Isti slučaj se i meni desio. neki kreten parkiro ispred moje garaže a ja lijepo ko i čiča po gasu pa ga iguram. Samo što ga nije bilo a kad sam se vratio nema ni auta ni vlasnika
jao kakvi bolesni umovi ovdje komentarisu,u videu za parkiranje pronasli su i ko je koje vjeroispovjesti...FUJ
Hahaha kako si super :) Kao kako se muslimani parkiraju u Evropi... a kako Srbi prave g.enocid po Bosni? Jesi razmisljao o tome?
Eto kako se muslimani parkiraju u Europi.. Kultura nema šta.. Iz pustinje su došli u pustinju se trebaju i vratiti..
POLAKO SE BUDI EVROPA! A I VIDI SE HRABROST MUSLIMANA,PRVO BULJUK NEKIH SPODOBA U KRPETINAMA,PA SE POJAVE DZEMTLIJE NJIH 20 NA JEDNOG DEDU EEEEEEEE NEMA LJUDI OD MUSLIMANA
Svaka cast majstore!!! Ovi primitivci i razumiju samo ovaj jezik ne vrijedi lijepim.Mora se znati kultura ponasanja, kako u zivotu tako i u saobracaju ;)
bravo dedo! Cuj, hladno parkirati auto ispred necije garaze? Pa naravno da mu treba lekciju odrzati da se nauci malo pravilima ponasanja. Sutra ce takav majmun parkirati auto ispred garaze vatrogasne sluzbe ili ce zagraditi kola hitne pomoci. E, meni samo nije jasno jeli to posljedica bezobrazluka ili gluposti.
stari nije cuo za pauka :)
Ja mislim da je kasnije bezbeli fasov\'o!!
je cica absolutno u pravu. Ja bi ozakonio ovo \'ciscenje\' ispred garaze.
sta ces,bolesnik. da mu nije smeca od vehabija, ne bi mu zivot smisla imao.