Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako je moguce da je najdeblja zena smrsala 235.8 kg u TRI mjeseca?? To znaci da je dnevno gubila 2.5 kg...
komentar na sliku: JOJ BABO VIDI MU GLAVE
Najveći broj idiota na jednom mjestu sarajevo-x
vidi ove podatke...
trazim sar-planinca za uksrstanje samonom,,siFRA PEKŠA
MJENJAM YUGA 45 ZA GOLFA 2 S KUKOM ! SIFRA :\"KUKU MENI KUKU TEBI...\"
Visok sam 45 cm, tezak 3 kg ! Vrlo sam perspektivan i mlad, zene me pravo vole pogotovo babice u porodilistu, gdje sam upravo pristigao ! Bilo je malo bucno, ali sam samo rekao: \"Majstore koci! Ima izaci! \" I eto me sad sam tu ! Zene spremite se stizem !
JA SAM LUZER, IMAM 35 GODINA, RUZAN SAM KO LOPOV, SIROMA\' SAM, TRAZIM ZENU, SLICNIH OSOBINA. NECU SEX, NECU BRAK, NECU NISTA. SAMO ETO DA JE NADJEM ! AKO IMA NEKA NEK SE JAVI I NEK PONESE PARE NA PRVI SUSRET, JER JA NEMAM DA PLATIM PICE NEKA PONESE PARE I ZA TAXI JER NEMAM AUTO ! I NEKA SE LIJEPO SREDI, JER IAKO SAM DNO DNA, IPAK SAM FACA !
slabo cujem na desno uho,,ako ima kakva starija zena koja slabo cuje na lijevo uho,,,SIFRA dolby suraound
ja sam visok metar i zilet,,trazim zenu za zene ,,sifra orbit i zilet skupa zauvijek
ovdje crni mozeli nekako kontakt da uspostavimo ?))
\"težila je samo 2,1 kilograma\" ...\"Preminula je u vozu od hladnoće 1890. godine. \"... DAJ KAKVO JE OVO NJESRA ? Cuj od zime, a kao nije zbog tezine...
Ja sam smedji i visok sam 180, tezak 78, i ja se javljam crnom... Da budemo topla braca... Da zbijemo saffove tekbir sabur i tako to...
ja sam 165/59, imam 34 i javljam se crnom na oglas :P
cuj zena od 2,1 kg hahha ludilo