Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo, do bola !
Tako to ide kada ljudi imaju previse slobodnog vremena, shit happens
Ovo je montaza..
Ma jok, stvarnost !!!
Ovo je montaza...
Koji si ti cetnik
i ovo dobilo svoj članak, teško sranje
Još malo pa će i objavljivati statuse sa facebooka od random ljudi
Mulan.
pijani deda mraz isus homoseksualac nastavite dalje......
pijani deda mraz isus homoseksualac -------------------------- lijepi husö nije intelektualac.
nema para u intelektualizmu
indijanac u kasinu, pobjeda!
Prijatelju, Kod Amera u Las Vegasu dovode raznorazne likove da bi zadrzali igrace u kasinima, ne samo to nego stosta jos toga,zato je ilustracija Pocahontasa u kasinu... Pogledaj par epizoda Las Vegasa i znat ces o cemu ti pricam... Pozz
@skyhooker Ochigledno ti nisi shvatio ovu sliku indijanca u kasinu, pa si mi lupio minus, al eto. Za tvoju informaciju, ovo se uopshte ne odnosi na Las Vegas, nego na kasina u rezervatima (da, Las Vegas nije jedino mjesto u USA gdje imaju kasina), jer vlada USA ima ogranichenja da zabrani kockanje u samom rezervatu. Nije mi bilo lijeno da ti nadjem i link, pa cesh znati o chemu ja pricham: http://en.wikipedia.org/wiki/Native_American_gambling_enterprises p.s. chak je bila jedna epizoda South Park-a o kasinima u rezervatima, pod nazivom Red Men's Greed, skontaj zashto. link za tu epizodu: http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s07e07-red-mans-greed nema na chemu!
Teška glupost.