Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@slaven - naravno, i to samo kod nas na Balkanu ima, zapad je takve podjele davno prevazisao. Samo kod nas je nacija bazirana na vjeroispovijesti, na zapadu (kojem mi navodno tezimo) pojam drzave i nacije su izjednaceni.
e moj zemljace Jale, bosna je tisucljetna drzava i tu nema dvojbe, e sad to sto su primitivci nacionalisti ili sto ne fasisti bosnu podjelili te srpska, hrvatska bosnjacka(muslimanska) to je druga stvar. \"makedonija je nepostojeci pojam za te dvije grupe naroda tj autoktonih Ilira-albanaca i dosljah bugara samozvanih \"makedonaca\". znaci kad naucimo respektovati narode koji zive pored nas a da ne govorim nasjtariji narod balkana tj albance onda ce ovo sve drugacije izgledati, onda cemo na neki nacin pokazati da mi nismo sretni to sto smo im zemlju okupirali i terorisali jedno stoljece, ali sad smo tu i zelimo lijep i respektovan zivot sa susjedima i zelimo da svi mi na balkanu idemo naprijed jer druge nam nema ,druga opcija je samounistenje i vjecita bijeda mentalna i bogami ekonomska. to kad naucimo to vidjeces da i bosna ce biti drzava bosanaca tj svih gradjana BiH. vjera je vjera nacija je nacija tu mi petljamo kruske i jabuke.
pa utjecajnija je moja nena
@slaven - Makedonija nije samo \"geografska pripadnost\" nego drzava i vrijeme je da se shipci pomire s tim, bas kao sto se i npr. bosanske genocidne vlasine moraju pomiriti s tim da je BiH drzava a ne samo geografski pojam.
Naravno da je uticajan. On može otrovati sve ove nabrojane, odjednom.
A ja vijesti! Ali istina, upravo je utjecao na mene da odem do kuhinje nesto da gricnem :)
ne moze biti makedonski albanac j.. jeste nepismeni ili mozda vam ne stima da kazete albanac., \"makedonija\" je geografska pripadnost(mjesto). da je bila droga u pitanju onda bi bilo cistokrvni samo albanac bez geogravske pripadnosti. ja se stidim sto sam slaven pun komplexa, ali osvetice se to nama kad tad.