Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekstra
ljudi znaju uzrok smrti kralja od prije 500 i vise godina ova nasa gospoda ne zna koliko u sastavu vlade treba da bude jednih, a koliko drugih i trecih smijesno brate
eno našli amidzicnog od Tutankamona suska se da je iz Bosne...te su našli željezni kovčeg koji je skonstruisao njegov amidza..
koga briga za nekog tamo Trećeg..........
Briga je nekoga koga interesuje svjetska historija i kultura....na ovim prostorima je to vidim, jos uvijek misaona imenica.neka nama hljeba i igara.