Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala sam i psa i mačku, i moram biti iskrena da se mačka uopšte ne zna radovati svom vlasniku. Ali zato kad se sklupča pored tebe i onako ti se umiljava nema ništa ljepše. Istina, ne može da zaštiti kuću/dom kao pas, ali štetočina (miševa, guštera, zelembaća...) sigurno neće biti! Mačka je totalno neovisna životinja ali strašno izbirljiva u pogledu hrane... Tako da obje životinje imaju i prednosti i mane, pa ko šta više voli, nek izvoli.
Ne bih psa držao u kući, tih para nema, oni su jako nečiste životinje, dok je mačka već druga priča, i do 4 pura je čišća od psa, kao što i poslanik moj kaže da iz tanjura iz kojeg mačka jede, čovjek slobodno može jesti !
Ne jedi govna...
Tvoj poslanik? Izvučeš ga po potrebi iz džepa? Zvuči kao u pjesmi "personal jesus" od Depeche Mode. Ja sam onomad također bio poslanik. Svako jutro su me slali po hljeb i mlijeko.
so true! :)))
Cuko ist'o ko da ima mozak muskarca, a macka zene...
Macka ko i zena, mazi se s tobom samk dok joj trebas, a i tesko je zadovoljiti
pa nije valjda da nikome macu jos nisi dala? moj macor samo zeli u rukama da bude previse dosadan ;)
sve je ovo tacno....................al svoju macu ne bi dala ni za sta na svijetu
nije valjda da jos svoju macu nisi nikome dala moj macor samo po rukama hoda...dosadan mnogo
@kicked pazi da ti se ne osuse kick
PRIKAŽI ODGOVORE (1)