Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FIFA sucks
Sto je najsmjesnije, nije daleko od istine kada je rijec o ovom kasapinu :D jedini koji ga je prebio i pokazao da je za klasu prljaviji je Diego Costa
Ah pa ovo nije bug,vidi se fino da igrac bayerna simulira,samo mali pretjeruje. hahahaha
vidim da me neki pokusavaju isparavit, ovo nije greska, niti se u eng kaze da je greska nego ponavljam bug , u gaming svijetu imaju specificni nazivi za odredene stvari.
Bug nije rijec iz gaming svijeta nego opcenito se softwerske greske i nedostaci nazivaju bug-ovima, a nastalo je u svijetu programiranja. Tako da i ovo jeste greska, odnosno bug, a toga u fifi na pocetku uvijek ima.
ntb bogami u 16- ki jos uvijek ima zestokih problema a vec je tri mjeseca proslo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo se ne zove greska u igrici nego "BUG"
Sta je bug nego greska..hakeru
Bug je buba..englez
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sigurno piratska verzija :P Kako god bilo, po meni je Pes bolji :D
PES ?! Nikad!
Kako za koga. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taman sam se prepo da nije opet "PApe" skrivio,negio sva sreca da je Pepe
Ovo se Fifa fura na one stare igrice pa kad' šutneš loptu ona postane kao vatra ili raketa nešto u tom fazonu pa golmana u gol odnese. Samo su kod njih igrači umjesto lopte neki bug vjerovatno :D
Meni je komicnija greska, kad se pojavila ona obavjest na klixu kako je neko igrao simulaciju utakmice BiH - irska i kako smo dobili 4:1 na PES-u! :)
sjećam se tih igrica,