Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovih 32% smo nalagali.
mater ti dzihadisticku
A i onaj postotak što se moli, veliki dio to čini da "odradi" obavezu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Privatna stvar. Neka radi bilo sta hoce, dok god ne ugrozava druge, ne ugrozava zakon, sistem neka se moli ako hoce i Pink Panteru.
Tako je, legendo!
i ono najbitnije nek ne namece svoje svjetonazore i ne pere druge oko sebe i top, svima ekstra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hebo vas bog!
NEBITNA INFO. Koga briga za vjeru i privatne stvari, bavimo se pravim problemima
Sto se vise mole, to drzave siromasnije i jadnije?
Ma kad naprave statistiku koliko se pomaže prvom komšiji, onda ćemo vidjeti kakav je kome moral i društvena vrijednost. Ovo ostalo je šupljak.
Glupa retardirana i izmisljenja procjena ili anketa, mene niko nije anketirao niti procjeravao.. tako da je ovo ono klaisno izmisljanje i u bijanje dosade
Napredne, razvijene zemlje, njihovi državljani ne praktikuju religiju tj ne vjeruju u Boga ali vjeruju u Boga imena novac. Nekog ispunjava novac a nekoga molitva. U naprednim zemljama malo Boga, još manje djece, braka a devijacije u porastu. Ko je dobitnik? Bogati ili vjernici?
Napravili ste gresku,Nedeljom i Petkom treba iztraziti
Ja se molim konju vjetra i pratim moćnog sokola
a zasto se moliti bogu kad je on vec zna sta ce se desiti?
I onda ti minuse lupaju kad pitaš nešto tako jednostavno
Spomenem ga često...
sve kao veliki vjernici u BiH a nemoral korupcija prevara i pljačka cvjeta pod patronaton tzv. naci stranaka
Klix vecinom citaju Bosnjaci, od kojih je veliki dio muslimana. U ovoj anketi trenutno stoji 57% koji klanjaju svakodnevno. Ja licno u svom zivotu od svih osoba koje znam samo 8 klanja pet dnevnih namaza. Tako da nema potrebe da lazete. To sto odete na dzumu gdje zijevate cijelu hutbu i brzinom svjetlosti se ispalite vani, pa se petkom i subotom, kao i za Bajram, napijete vas ne cini muslimanom koji svakodnevno klanja.
Kreces se u takvom krugu ljudi 🤲
Najgori su munafici,licemjeri...njih je najviše.
Uglavnom su to munafici, malo je tu istinskih vjernika.
Dragi Allah podari ti svo ovozemaljskog vrijeme,i ti onda kažeš,Nemam vremena da se obratim Njemu.
ovih 32% govori koliko dobro glumimo da smo vjernici xD