Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu dobru njivu trave je ovaj popušio.
laze...! Ako ispusi 81 dzoint za 24, pretpostavimo da spava 8 sati dnevno...to znaci da za 16 sati ispusi 81 dzoint. To bi bilo onda oko 5 dzointa za sat vremena ili svakih 12 minuta jedan. Svakih 12 jbenih minuta dok je budan treba da ispusi jedan dzoint. I to iz dana u dan.
njive, I njive jarane moj..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjerujem da se puno drogira cim je poceo duete sa folk pjevacima pravit :)
Ima on cifru za koju bi i s tobom pjevao. Samo plati.
Ima o cifru, nemam ja :)
pusio nepusio popusio
Sad mi je jasno zasto je snimio onaj " MEGA HIT" sa onom nazovi pjevacicom iz Srbije.
"Ako uzmemo u obzir da u jedan džoint stane 1 gram marihuane" E pa pogresno ste uzeli u obzir. Sa skaknovima i novom, jacom travom niko ne stavlja gram u dzoks i niko (NIKO NA SVJETU) ne pusi 81 gram dnevno. Ali valja malo senzacionalizma i gluposti, to se dobro proda...
A sra ako je umjesto grama bilo 0,8???
samo nek se pusi
nigde veze
Kababis? Kebabis? Kebab? Doner? Onda je 81 gram, malo, bez 300 grama čovjek se ne može najesti, svakako uz rižu, salatu i jogurt dresing. Nisam znao da je Snoopy Turčin.
Ne može se živjeti od vegetarijanaca.
laže k'o pas :)
Dovoljno da snimi turbo-folk pjesmu...
Donesi mi naviljak trave da se malo napusim.
Co'ek je uspio provuci dzoint u bijelu kuci i zapalio u WC-u :D PS: Zestoka je konkurencija izmedju njega i Chawe na vrhu ljestvice ;)
Tu smo negdje bili do u nazad dvije godine kad je pocelo ovo njesra sa wutrom,od tad sam malo ofalio,inace snup ko reper je za mene komercijalni djiber,al je zato car za dobar provod!
Kad je s Ljupkom snimio pjesmu taj dan je ipusio 82 kodzasa
ne mogu je kupreski kosaci trave nakositi koliko ovaj napopusiti