Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako covic savije rep na sudu kad ga pitaju ko je klepio lovu
I ZIVOTINJA PRIZNA SVOJU GRESKU, A COVIJEK RIJETKO... DOKAZ KOLIKO SU LJUDI \'\'OSVJESTENI\'\'
joj pomijetine :)
koji su oni mangupi...lako i rano nauče da ako brzo priznaju krivicu sve će im biti oprošteno....i mogu odmah navaliti na durugu kesicu mačije hrane. :)
a j.e.b.o vam vise Denver m.a.t.er.. Šesnes dana stoji ovdje.. Daj kakijeh s.i.s.a -.-\'
jes gadan klip nakav i muzika i onaj cuko ko da boluje od side,a gazda ludjak,mrtvo sve i zalosno ko da je dzenaza
Kada u Waltera vidimo ovakvu facu znati ce mo da se kaje za NEUSPJELI DRŽAVNI UDAR,TE ZA AFERU REKET ,PRVO TREBA 20 GODINA ZENICE OPUCATI U BLOKU 6.
\"Ko je pojeo keksiće? Pas Denver: Osjećam se krivim\" - Definitivno najgluplji naslov na Sarajevo-X.Ba ikada! :P
Aman jarabi,još pas rekao časni sude kriv sam he he he
ahhahahahahhhaa
pa nije zlatna ribica hilmo sine, daj piva
Denveru se malo prispalo, a kad je stisnuo zube, malo mu se i prisralo :)
1:19 - Prepade me cojce..
Ja naslova i ... Ovo je već drugi naslov s ovim životinjama koji je krajnije nerazumljiv. Prvo je bilo s onom mačkom nešto, a sad i ovo. Otvorim članak samo zbog naslova. Tačno da mogu iz naslova naslutiti o čemu se radi, ne bih ni otvarao članak.
by the way denver je zensko
Ovaj pas sigurno ne osjaća nikakvu krivnju, samo je tako ispalo na snimku, ali svejedno je sladak :D
Po meni ovaj pas ne osjeca krivnju vec rezi na gazdu. Smeta mu kamera pa sklanja pogled i zadize usne upozoravajuce i na kraju odlazi....Nigdje ne vidim krivnju.... A za memoriju....Imam 2 psa i ako naprave belaj pokazem stvar koju su unistili razbjeze se u sekundi....Znaju oni itekako...al ovaj na klipu ne osjeca krivnju definitivno!