Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo umjetnicko blago je neprocjenljivo, nema cijene, a ovo je lakardija sa cijenama slika. Ne vrijede tih silnih miliona. Zalosno.
juce bas gledo film na milveru o ovoj slici nešto sa women in gold se zove :)
Nije o ovoj slici rijec, vec o drugoj Klimtovoj "adele" ili ti dugo nazivana "zena u zlatu" zato sto je zidovka na slici. Ta je prodana u New Yorku za preko 100 miliona. Vlasnica nakon sto je dobila spor protiv Austrije, nije htjela istu tamo ostaviti. I ja sam gledala film, pa sam malo prosvrljala po internetu o tom ;)
Brat bratu, vrijedi 40 mil.
Svidja mi se slika,i u zadnje vrijeme cesto pratim umjetnost,zaista je romanticno i na kraju krajeva vrlo eroticno,i nadam se da ce biti jos aukcija na kojima mogu da ucestujem,ušparao sam nesto novca...Ajme gospe moja kako sam uzbudjen zbog toga.. Etoooooo =)
..lijepa slika..ali, što je previše, previše je.....
Ova slika vrijedi svakog tog centa. Zapravo, realno gledajuci, neprocjenjive je vrijednosti.
Sto je neprocjenjiva zivota ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na sta ljudi daju pare... zalosno...
baš
I to kakve pare!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)