Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pouka ovog clanka je: Koristite kondome!
u kini kradu djecu. ta ukradena djeca zavrse kao bogalji (profesionalni prosci) ili u prostituciji ili nekom drugom robovlasnickom odnosu. ovo nije lijepo, ali taj covjek nije mogao naci bolji nacin u svojim okolnostima.
Mislim da bi vlasti trebale oštro da reaguju na ovaj skandalozan potez ovih neodgovornih roditelja. Ovaj lanac je zaista preslab i katanac vrlo upitne kvalitete tako da ako mu opet ukradu dijete moraće praviti treće, a zna se da u Kini smiješ imati samo jedno dijete ako si u gradu i dva ako si u provinciji. Treće dijete je dozvoljeno samo onima koji žive i rade vani.
Lahotan mu je ovaj lanac a i katanac nije čemu. Ukrast\' će mu i ovo djete ako ne nabavi nešto jače.
sto si ga pravio stoko!
@King Tomislav Ja sam \"lojo\", y,ebo li ti lojo familiju, pardon, obitelj XD
Bileca ce imati sve, Dodo im obecao....hehehhe
dodika cemo proglasiti predsjednikom ne samo republike srpske nego i herceg bosne. mi boljegpoliticara medju hrvatima nemamo.
he he he he he he sto looje sanjaju Dodika i kad su budni hehehe!!!! Dodo zvani Nocna Mora za domace talliibaane i ostalu baaliysku gamad.
jadna djeca, otkud znas? mozda je ovo slijedeci dzingiskan?
Al je zato ekonomski rast.
@rene dodu ce kobila vuc za sobom a kobila je genocidna tvorevina sve dok se dodo ne ukenja
e,nepravde li,jadnu dijecu vežu,a doik na slobodi,kuda ide ovaj svijet,nadam se da će mo doživjeti da dodu vidimo ovakvog u lancima
nije ovo nista, sta radi nasi cigani sa djecom
svaka mu cast. odlicna ideja. vako cu i ja svog Amara.