Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni jedu macke ko i mi bureke i cevape. Nikad nisam vjerovao u evoluciju ali ovakve stvare me stvarno stavljaju u nedoumicu. Mozda i ove macke rastu krila tako da im je lakse da pobjegnu u nebesa da ih ova kosooka bagra nebi oderala i pojela.
mozda je popila malo vise redbull-a :)
Da nije bobrkala kao mala mlijeko i redbul.
evo sad proleti maca ......zaganjala nekog goluba pozdrav iz kine
@lol Oplakah! :D
I belive I can fly! :) Cool!
vezite se polijecemo!
ovi primjeri su ti pravi !!!!
a moze li ovo cudo da se muze ?
meni više izgledaju kao drugi par mačijih ušiju ... trebali bi pogledati da nema još jedna mačka u njoj ...
Sejtan helac on bio
hehe ovo su izgleda kukovi samo malo pojaki.
bas sam cute...buahahahahaha naucnici su takodjer dokazali da imam sposobnost razmisljanja i da se mogu koristiti racunarom...
Ništa čudno! Kanarinac prasnuo mačku i desilo se ovo! Imate mnogo slučajeva u prirodi i oko nas gdje je došlo do vidljive i degenerativne DNA kombinatorike. Navešću samo nekoliko primjera: Golum + ljudska vrsta = Tihić KRME + ljudska vrsta = Dodik ......... i da ne nabrajam.......
Nisu krila, to su dodatne usi koje se mogu nabaviti samo u Kini. Inace, ova macka cuje 2 puta (ako ne i vise) bolje od ostalih, sto naravno ima mnoge prednosti u proizvodnji sladoleda. Uskoro se ocekuje nova verzija x5.8 koja ce imati i usb prikljucak, da biste mogli uzivati slusajuci muziku preko vase macke dok pravite sladoled.