Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisi na zadrugu cc
ovako mi nagradjujemo Bakira Ispovijest Bakira iz trezora i babinog kabineta u ratu ! http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
trezor boy je sam sebe nagradio milijardama od donacija Bosni...a gdje su tako lako zaboravljeni Brankovic, Cengic, Ganic, Silajdzic, Bicakcic....uuuuuuu pregolema bi lista bila trezorasa....kontam oni u ratu su bili u trezoru mjerili prostor koliki je hoce li moci primiti sav taj silni kesh koji su pokrali heheheheeheheh
Hvala na ideji :D Treba sve stranke ukljuciti sto se mene tice, ali SDAši su posebni slucajevi :D Ali nevjerovatno da su svi lopovi.. muka narode.
Gotov isto k'o kod Sirbegovica u Gracanici.
...a mi kukamo na naše 40.000+ experte...
sto jes jes :D bruka od naroda
Mogu oni kad su tri najcitanije rijeci na svijetu "made in China"
Nema ovo veze s tim - osim ako ne kupujes nekretnine po Kini. Firma se bavi nekretninama. A bonusi im nisu neki. Ameri da svojim direktorima da isplacuju u cashu trebali bi im sleperi da to odvuku kuci.
Samo vi dajite ideje GRAS-ovcima...
Kod nas se bonus dobiva za nerad.