Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Made in China !
e svasta.. svaka im cast..
pa dobro...nije sax napisao vijest..oni samo prenose sa drugih portala...da se ne bi mi mucili i kopali tamo negdje
ovo su nacisticki ljekari davno radili...nista novo...
FUJ
Vjest kao vjest ali u Sarajevu se to radilo krajem 70 pocetak 80 DR Rajacic,Sucur,Starovic E kad kinezi ili ameri urade sta su oni radili prije 30 i koju godinu e tad je vjest Primjer sam vam ja 1980 na praksi mi masina odsjekla saku Trojica navedenih uzeli jednostavno i sasili operacija za operacijom i evo dan danas stoji Transplataciju nervnih sistema sa noge na saku radili 81 Ameri uradili prvi put 2003,Australia2004(znam iz pouzdanih izvora jer sam se svadjao sa plasticarima u australiji prema tome vjest vam je zastarila bar 30 godina
Za neupućene, ovakve su se operacije radile prije rata na sarajevskoj Klinici za plastičnu i rekunstruktivnu hirurgiju, kada je ova Klinika bila prva u svijetu glede rekonstrukcije šake. Kinezi kasne, ni manje ni više, nego 20-ak godina.
pa zna se mi kinezi japanci zuti narod uvijek smo bili pametniji od ostatka svijeta
Mom su rođaku naši doktori na CUM-u prije tri godine isto uradili!!
Nešto što se u medicini primjenjuje od 20-tog vijeka (30-tak god.) ovaj portal slavi kao najveću senzaciju??!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ste vi i građani ove zemlje samo zaostali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja i? sta su napravili s time? sad covjek ne moze obuc majicu samo na 1 rukav hahahahah! kre.Teni
Svaka cast doktorima.. Mada je ovo stvarno tuzno :S Nedaj Boze NIKOM !!!
Trebali su mu spojiti za k.u.rac...da ne mora vaditi ruku iz gaca hahah
E jesu i skontali svasta alaselamet...