Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kineska vaza nije vise prazna :D
...gdje sam ja tu...
ja jos drzim neotpakovane cokoladice iz Sarabona, za 30 god kad se bude pricalo o toj firmi, cijena cokoladicama ce skociti 500%
Kupujem figurine \"Royal Doultona\" zbog toga sto ce u buducnosti imati veliku cijenu. Volim slike i stare novcice. Imam stvari koje vrijede dosta ali ih jos ne prodajem. To je za nedaj Boze. Imam nekoliko stvari iz Ikea ali su mi draze stvari od solidnog hrastovog drveta.
Sto su glupi ovi Bosanci..pa ni pas sa maslom to ne mogao pojesti. Stvar ima umjetnicku i historijsku vrijednost, isto kao lijep komad frncuskog namjestaja iz 17. ili 18. stoljeca. Ove aukcije antikviteta su stalno na televiziji u Britaniji. Neki antikviteti, figurine, brosevi, namjestaj, ogrlice dosegnu rekord cijene. Gledajte ih na internetu na youtube-u i obrazujte se, posebno engleske i francuske antique dealers. Mi isto imamo namjestaja iz austrijskog perioda i dosta stvari ali se to unistava. Ja kupim nekad slike iz tih antikvarnica. Kad ljudi umru obicno dadnu stvari u charity shopove. Neki kupe stvar za 5 funti u charity shopu nakon \"house clearance\" a prodaju za 5 miliona na aukciji.
Pise li na dnu vaze MADE IN CHINA ?
ja imam sis iz 16 vijeka ali nicemu ne vrijedi
ako ima ista gluplje od ovih sto skupljaju smece i za to placaju ...