Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAHAHAHAHAHAHA
Pa valjda frizuru kao što je njegova! Ne mogi njegovu nositi
***zovna njegova frizura ili frizura kao što je njegova isto znači, odnosno podrazumijeva da je taj tip frizure njegov. barem ja tako mislim. međutim kad bi se reklo frizura kao što je na njegovoj glavi onda bi to imalo drugačiji smisao.
KOJI BRAT!
zar ima naroda koji u ovo vjeruju...zapadnjacke lazi...
Srećom pa je IN !!!
Smiješno, AKO JE ISTINA.
https://www.youtube.com/watch?v=la56_BtwpNM jadni ljudi tamo;(
ekole tebra snimali su oni iz vice city, i to sto su snimili su bili uglavnom glumci i sve je bilo spremno.. Vozili su se po vec isplaniram rutama i sreli ljude koje su trebali.. U svakom slucaju je tuga od drzave. Jadan narod..
A neki dan u Rajvosa dvojiu Sjevrnjaka namarisali kod željezničke. Ako su toliko siromašni otkud im sa dođu dovde da se marišu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jaka ti zurka u pm
Ovaj je lud skroz pokazuje silu na napacenom i jadnom narodu
Americka propaganda..!!
Sreća pa Šaban Šaulić nema turneju po S. Koreji :))
samo vi nastavite ismijavati njega i njegovu frizuru, pa kad vas fino smakne :D
I kako da ti ne bude ovakva osoba idol xD.
daleko najluđa zemlja na svijetu!!! sve da ovo "zli zapad" i izmišlja (mada ne znam zašto bi ovakve gluposti izmišljao), i prethodno pravilo o 10 frizura za muškarce i 18 za žene dovoljno govori kolko je ova nacija luda...
sa strane kec, gore me ispostuj
Jeste znali da Sjeverna Koreja ima hotel :D ?
Jel to Bbc javio!?
ma ne mora biti istina ali me ne bi zacudilo da jeste istina...hahahahhahaha oplakah
A šta će ovi što su očelavili nositi perike
Pa nema im druge.
Oj ludaka...