Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gadovi, ne izmisljajte vise ima li ovdje ista sto je sveto???????
Cudi me da jos niko nije napisao komentar tipa kako je bog velik, ili kako je vjera temelj svega u zivotu... svaki drugi link na ovom forumu se prokomentarise tako.
bolan ne bio, ima 6 mjeseci kako su obisli te vece gradove.. moguce je sto da ne..
Jedan forumas je izjavio da je ovo DOKAZ da nam se priblizava 2012 godina. Docim je jedna forumasica (a ne hurmasica kako je prije javljeno) izjavila da je ovo DOKAZ da nam se udaljava 2009 godina. Mali Mujica je sve to odbacio kao prazno spekulisanje i rekao da je ovo DOKAZ da ce mu babo kupitil novo biciklo jer je staro biciklo (DOKAZANO) izvrsilo kvantni skok u Neretvu.. ..a Zuta Kornjaca i dalje DOKAZANO isijava energiju NULTE TACKE superstrukturno-umnog poremecaja u predjelu Zetre juzno od Tatre, a u blizini piramidalnog DOKAZA poremecenog uma od vrucine pod SESIROM. cica mica....NIJE gotova prica....
KAMERA KOJA RUSI MORAL.
sve ovo oko Street Viewa je priprema kad sutra budu neke teroriste na ulici uslikali i onda vojska bombarduje cijeli kvart i rijesio se par stotina stranaca..
dobra ova marketing agentura
Ma ne sva s.r.a.nj.a se proizvode u Bosni..
ovi njemci fakat nisu normalni, sva s.r.a.n.j.a se desavaju u njemackoj :)
Koja kenjaza !!!
ahahaha Snimili su kako Dodo pusi penis Sulji al nisu jos objavili
besplatna reklama
pa i nisu prikladno obuceni za ovo doba godine. sto ce reci da je slika lazna.