Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mtbr Ne konzumiram ove gluposti, jednostavno nisu moja furka. Ali znam dosta o drogama pošto sam kriminolog, tačnije diplomski rad je bio na temu opioda. Hvala na komentaru.
'kristalnog metadona' hahahaha jos jedan sto se zaposlio preko rodjaka metadon i metamfetamin so razlika ko katran i kokain
kristalni meth&metadon= kristalni metadon ovo je neka kombinovana droga
Aha, znači Mr.White je ipak preživio Braking Bad Reality
Walter White :$
"Crystal Meth" je slang naziv za metamphetamine, dakle metamfetamin. "Methadone", u našem jeziku metadon, je sintetički derivat opijuma. "Kristalni metadon" bi bila nekakva kombinacija ove dvije droge, tržištu još uvijek nepoznata - ali zato poznata kreativnom peru Klixovih novinara. Google, ljudi. Google.
Vidi se da si stručnjak, a i da imaš dovoljno iskustva u konzumiranju.
Ne mora konzumirati da bi se u ovo razumio. Znaci i doktori medicine su narkomani ako razumiju kako koja droga utice na covjeka ? Nidje veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno. Treba sve provjeriti i unistiti iz korijrna, da neb sledeca generacija probala!
breaking bad ,reality
sto ti je amerika.........ne posustaju ni kad su u penziji :))