Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad neko iz Goražda presell u Sarajevu, niko ga ne pita što si otišao iz Goražda, jel mrziš Goražde. Normalno je da neko iz malog Goražda dođe u Sarajevo. Isto rako kad neko iz Sarajeva ode u veći grad. Možda fanatici Sarajeva to nikako ne mogu da pojme, ali Sarajevo u svjetskim okvirima vrlo mali I ograničen gradić. Nema to veze sa ljubavi, neljubavi.
Sarajevo je grad samo za SDA seljake koji su sletili u njega! na kartama svijeta , pocetak prvog svjetskog rata i simpa carsija gdje ima svega turaka krscana jevreja pravoslavaca ...
Kakvi fanatici? Ako se negdje rodis onda je logicno da si vezan za to mjesto i grad, ako i odes bices vezan na neki nacin, to sto je gradic ima dosta prednosti, pitaj nekog iz New Yorka koliko sati dnevno provede u saobracaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pogodio mu je Avdo da neće spavat od rahatluka. Brega MILIONER 🤑
Fino se Sarajevo zahvalilo Srbima koji su ostali (Vikic, Divjak ...) Tako da ja vise ne osudjujem ove koji su pobjegli.
Šta bi sa Sidranovom pričom o lažnom Emiru Kusturici, da je pravi početkom rata poginio na Vracama...
Sidran ovdjebisti Jack Nicholson
Sjećam se te emisije. Brega je tada pričao istu priču koju priča i Nele Karajlić samo u soft izdanju. Ili nije nacionalista ili nije glup i kratkovidan kao Nele da baš izlijeće. Ali suštinski ista priča o krivici svih osim Srba za rasturanje Jugoslavije i slična sranja.
Tacno tako
Brega i nemanja kusturica su radili za srbsko jugoslovenskuu tajnu sluzbu
Davorin je bio največi mangup i največi gospodin u isto vrijeme, legenda
Jbte Sidran ovdje imao 51 godinu, izgleda kao da mu je 70..
Nije Bregovic glup
Shebase duh grada ovi novi indijanci totalno, nema veze vise sa onim gradom od samo 15-20 godina ranije, da ni ne spominjem predratnu dub.
Ko god je otiso tokom rata za mene je izdajnik!
А шта си ти!?
shebo je Nenada na fejsu ko niko nikad
nije problem kad iz sarajeva odes u pariz, al kad iz sarajeva odes u bratunac e onda moras skontat da si tokmak
Selo moje ljepše od pariza, lijepo iz daleka, još ljepše iz bliza
Ovaj Sidran nema pravo da spominje termin duh Sarajeva jer kao prevtljivac , mudroser , samodopadni potrčko koji ide tamo gdje mu plate ( uvijek kokuz ) . Možda valja za Bošnjake , ali za BiH su ovakvi tipovi vrlo štetni i unose zlo među narode . Daleko je on od Kinšeta i Davora po pitanju ljudskosti . Zato su oni vječni , a on provicijalni mahalaš .
Pričaš o jednom akademiku, a očito nisi ni najmanje upoznat sa time kakav je čovjek. Vi ograničenog uma se odmah nađete uvrijeđeno pred intelektualcima poput Sidrana, a pogotovo kad nisu umišljeni, nadmeni i sujetni, kao što nije on.
Kasno je, sjećanja, uzalud se javljate, beskorisne su vaše nemoćne utjehe i podsjećanja na ono što je moglo biti jer što nije bilo, nije ni moglo biti, a uvijek izgleda lijepo ono što se nije ostvarilo. Meša Selimović