Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ilustracija je odlicna i pogodjena (iz sadasnje perspektive gledajuci)! Ne vidim nista "urnebesno", sta god pod tim da se mislilo reci.
A nije niko predvidio da cecu skorijoj buducnosti bit da kliknes na telefonu i iziđe ti ženska odradiš je i opet klikneš i ona uniđe tam u telefon
Sve je krenulo naopako.otkako je klonirana ovca Dolly.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Japanci najjači - robot koji mlati učenike haha
Pa ovo sa svemirskom stanicom je imao Helingen još u 19 vijeku čini mi se u Helingenovom povratku ili Divovima dobra i zla.
Zadnja slika smart watch je zaista praktican
Doslo vrijeme da je djeci uzor tzv. 'bosanski hazbula', Hude neke, Hatici, Seikovi...A na djeci ostaje sve, tako da katastrofa !!
Ne znam šta je "urnebesno" iz naslova. Ljudi su sve pogodili, doduše malo maštovita predviđanja ali potpuno istinita. Bez mašte nema inovacije.
Sve je krenulo naopako.otkako je klonirana ovca Dolly.
sve su skoro predvidjeli
Jeste ako odaberes 10tak slika koje se lijepo slazu sa danasnjicom i zanemaris hiljade onih koje fulaju sve zivo
Citali smo ovooooooooooooo vec jednooommm :(
Budala vazda bajram
Sve toliko napredovalo, i može napredovati još na bolje, ali neki invalidi od 70+ godina odluče slati ljude od po 20+ godina u rat da ginu.