Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim ima i gorih od nas klixaša...
mi smo još i ''dobri'' kakih ima
svejedno koga izaberu, senat i bijela kuca ce uvijek zavisiti od vlasnika korporacija i centralne banke, koju inace kontrolisu porodice Rockefeller i Rotschild. Oni posjeduju gotovo sve centralne banke svijeta osim u par drzava. 2000 to su bili Irak, Iran, Afganistan, Sudan, Libija, Sjeverna Koreja, Kuba. Svi znamo sta se desilo u Iraku i Afganistanu, ostale su im jos Iran, Koreja i Kuba.
...mcdonell - douglas, boeing, northorp-grumann, lockheed - martin, dynacorp, blackwater, bla-bla...technology & power & usa defence budget. kakve centralne banke i r & r bajke.
Imate l' vode anal itiĆari il' je VIK zavrn'o?
Svaka cast ovim sto su radili foto sop na slikama, ovo je realnost politike ,,demokrata,,....Klintonusa, zla vjestica sa blazenim licem.
A jesu Trumpu ruke pocrnile k'o da je krompir vadio!
pučio rahe...
ovo se cojk moze upisat
simpaticne fotografije
fourth picture is the best !
Slika broj 1. Dok su kamere: Photoshop Iza zatvorenih vrata: realnost
Obama pobjelio ko avet.
...matora vještica vs. matori populista. isto sranje, drugo pakovanje.
kako ga je bill vidio