Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ta će ona, jel tako balkanerosi moji?
A ta će vala ona, svaki joj je od nas kroz noge probaciv'o :D
haahahahahhaha. joj ovog srbina ludog.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
e sestro,svaka cast,skidam kapu........visestruko koristan izum.brate,meni dok nadju venu,po troje se smjeni...........
Ma ja sam čuo da je sa Bakirom u talu...
http://fliiby.com/file/qvujnazclk4/ Edin Džeko nevjerovatan go? :D
Ova je vec za zenit' :) Bethyyyyyyyyyy javi se.
da je pitas da na karti svijeta pokaze gdje se nalazi Republika Srpska zinula bi ko tele u sarena vrata, Amerikanci su glupi, da im nije bilo Tesle jos uvijek bi gojili bizone po Montani. Mi Srbi smo najpametniji, ali svjecke sile nas brkaju, ne mogu da podnesu srpsku nadmoc u znanju,u ,u,u...ma u svemu.
hvala ti boze da je iz naucnih krugova doslaa ne tamo neki pjevaci, fudbaleri, mafijasi...
Usvoji me
izum je praktičan, al za milione$ tja nema pojma o pojmu
ona je toliko lijepa, da bih je mogao pojesti , tuto kompleto , kao ćokoladu.
E ovakim ljudima pare treba dat, a ne fudbalerima i slično..
A zna li da kuha...? :/
scientia potentia est
Najnovija himna od SDA I NIHOVIH UHLJEBA. Lopov, lopova uvek oseti znas ti ko sam ja, znam ja ko si ti Hajde, dodji mi, djevojko, djevojcice i ukradi mi sve oci vezi mi, ruke zavezi mi jer, jer smo isti, zar ne Uzecu ti sve, uzecu ti sve moja dusa je na to navikla plasi me sto znam, prevarices me kao sudbina starog lopova Lopov, lopovu svaki pokret zna nema tajni tu, nema kajanja Hajde, dodji mi, djevojko, djevojcice da ukradem ti sve tijelo, dodire, snove i poljupce jer, jer smo isti, zar ne