Penje se umjesto da silazi
0
Kako plavuša koristi pokretne stepenice
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sam i ja uradio u Alta-i, a sta mislite zasto? Zato sto su kreetenske stepenice za drugi smjer udaljene 100 metara.
na kraju se popela. nije bitno sto si smotan, bitno je samo biti uporan, a vi se smijte.
Koja k..u.r.v.a. glupava
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
ffdhjkbgcfdcsdfbnkmikhzgf
Ocito nije nikad vidila nista drugo sem merdevina...
Ne znam nijednu plavusu koja bi pronasla gresku u ovome.
HZ- Homoseksualna Zajednica MI SMO DIVOVI !!! Hz87 Gay its Okey ;)
preglupa je idu 2plavuse ulicom,jedna nosi neki papirić na kojem pise\" i dont know\"i prepiru se kad naiđe neki lik i one mu kazu hajd nem reci sta ovo znaci ,kaze on \"ne znam\" a jedna plavusa govori drugoj \"vidis da niko ne zna\"
to su plavuse!
HAHAHAhaha,, i will never give uo !!!!! :D
ja sam isto vako vidio jednu zenu u bbi hahahahah gore pa dole 20 minuta samo gore dole HAHAHAHAHA :D xD
koju hanumu?? tvoju mamu jel? pa sigurno ide kupovat vrtlarsku opremu da sadi krumpir i zito da imas sta jest do godine a ti se ovdje smijes ccc :P
ovaj vukasin je bas jedna napacena dusa, nema jadan gdje, sljego u gradu u internet klub i docepao se neta pa komentarise, i onako nema gdje drugo, ovi s druge strane Drine ga ne sljve kao ni ostale u RS-u...pa ovakvi jadnici lijece svoje kompleske ovdje...dakle ovi sto dislajkuju su mahom sa vrleti Romanije i tu se mogu dodati i ovi kukrikasi sa goleti Hercegovine..NAPRIEJD BOSNO, VOLIM TE
šta bi mnogi od vas dali da imate njenu kondiciju i upornost (nema odustajanja!!!). Vidi se da se dama fino zabavlja i uživa u svom podvigu.
mora da je neka iz TUZLE,hahhahahaha....
Redakcijo, sramite se! Šovinisti!!!!!