Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Cuvajte Bratstvo i Jedinstvo Kao zjenicu Oka Svog....Inace dobijete ovo sto se desava zadnjih 30 g!
ˇ@Marhero tvoj djed je bio dobar covjek, tvoj otac, kao i tvoja djeca i zena.Ti si jedini u kuci gurbet.
Idi u sjevernu koreju tamo ti je jos brastvo i jedinstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve što je važno za život i biološki opstanak ne može se raditi od kuće, osim ako niste samostalni farmeri tj seljaci. svi ostali oblici rada od kuće nisu ehzistencijalno važni niti presudni a energetska kriza i kriza hrane će to najbolje pokazati.
trebali ste prikazati i ljude iz 1987 godine, velika većina je mršava i bez stomačina. Zašto ? Prvo nisu sjedili po 8h i više i hranili se GMO i hormonskim prerađevinama a da ste pitali bilo koga ko je bio punoljetan 1987 saznali bi ste da smo jeli isključivo, danas ozloglašeni bijeli hljeb i ne samo jeli već niko nije želio "crni". Niko nije pio vodu iz plastičnih flaša već sa česme itd itd.
Udji u moje oci pre nego sto zaspim,da te pod trepavicama cuvam...
💜💜🧚‍♀️🐉💜💜😘
💖💖😘🧚‍♀️🐉💖💖
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa 87- me sam i sam sve ovo mogao predvidjeti.
u filmu iz 1967. Odiseja u svemiru su vrlo precizno prikazani tableti i čitanje vijesti sa njih ,dok se sjedi za stolom i ruča
Pišete kao da su predviđanja iz 1887 godine.
1987 i nije nesto skroz daleko sto se tice IT tehnologije.I u to doba bili su racunari koji su izvrsavali određenu obradu podataka i imali neku bazu podataka.Malo bolji inzinjer mogao je to predvidjeti.
sta li ce tek o Bakiru pisati nakon 30-tak godina?
Pa te godine je vec postojala touch screen tehnologija, samo je masama nisu htjeli dati jos 30 godina. Zamislite sta tek sada postoji.
Nisu ovo nikakva predviđanja i super novinari, na hiljade tekstova se objavljuje o svemu svaki dan neki su i o budućnosti ali 99% se sigurno fuli i onda se za 20 godina izvuče taj 1% i na njega se nadoveže 1001 teorija zavjere.
zna se sve unaprijed jer je plan isto kao i rat
Nikakava pamet nije bila ovo izjaviti 1987g ko je imalo imao veze sa računarima. Pošto je tada jako malo ljudi to kontalo, to je nekom čudo bilo. Prvi video poziv sam gledao 1990 ako i prototipove mobitela koji su mogli stati na dlan ruke. U isto vrijeme sam ja vidio prvi mobitel koji je neko zaista i koristio. Izgledao je kao akumulator na kojem stoji slušalica, nešto slično kao vojni poljski telefoni.
Nas budućnost previše ne zanima, teže se bitke vode oko prošlosti
Istina.
Ok predvidjeli su. Sta je lose sto sa racunara ili mobitela mogu platiti racune. Extra stvar, necu stajati u redu po postama sat vremena kad mi je tehnologija to omogucila. I ako se nekad moze raditi od kuce to je ok mada za to i nisam ali to je danas rijetkost. Provjeris stanje racuna u banci online, rezervises kartu itd. Sve cool. Idemo naprijed a ne nazad.
Na naslovnoj strani naslov "Ništa bez robota", sad makar znamo gdje je Bake našao inspiraciju
Marhero Jarane, El Bake je stvarno simpatična pojava, vrhunski komičar. Možda zaista odnese "veličanstvenu pobjedu", klaunovi i komičari su vrlo popularni u politici u zadnje vrijeme.
@Marhero prvi user ti je iz 2013-te godine.Zapisan si od tada desetak puta.Nemoj misliti da ces ostati sakriven...Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...Trebace ti BOOkirov robot da te nosi, jer imas preko 140 kg.
interesuje me koje su tvrdnje za 3000tu godinu.