Zanimljivosti
1
Kad se psi boje mačaka
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su psi koji su već jednom dobili lekciju od mačaka,........... kad ga jednom mačka zakači pandžicama po nosu, pas postane veoma oprezan !
A u Sarajevu se mace sakrijavu od psi lutalica ...
sad ce mace da kolo vode dok kerovi budu u sinteraju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja i dan danas pregledam ormar prije spavanja da se groka slucajno ne nalazi tamo :(
A moja maca skoci na drvo kad je prepadne lutalica u avliji :(
daj blan to su ćukovi koji izasli iz stana nikad nisu, to nije vidjelo mačke do tog trenutka logično da se boji
Ovo ne vrijedi za nase umiljate cukane s ulice, oni su podavaili haman sve macke u gradu...
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Samo opusteno bez mnogo polemike i stresa... budimo veseli i raspolozeni! :) http://adf.ly/aTYg6
i mene je jedna mačka danas tako čudno gledala da mi tačno nije bilo prijatno... inače strašno volim životinje,ali te mačke mi nisu na spisku ljubimaca nikako...psi su zakon!
cats are the best
buuu!! DOGS !
aawwwwww :)))
Moja Gara je bila malo drugačija... džaba ogrebana njuška, ona nije odustajala..., a zbog toga ja i dan danas nosim ožiljke od mace, koju sam branila... Nisu svi psi isti..
Postoje velike razlike u simpatijama prema zivotinjama. Kad pomilujes neko dijete i kazes: Janje moje ili maca mala-roditeljima drago. Kad pomilujes neko dijete i kazes: Pasce jedno ili prase jedno-roditelj se naljuti.
Ja sam tako jednom curi u po seksa reko, krme moje malo i dobio samar, moro sam poslije mjesec dana objasanjavat da ne mislim da je debela i musava ko krme :)
ovako i naši političari :D
sandzaklija,sta ti znas o nasi politicarimak kad si ti iz strani drzavljanin*? ne bacaj dislike bezveze!
kal el ma jebiga malo me popizditis uhvatio pa od bjesa nisam stigao otkucat kako treba,neki idiot mi dao dislike(sandzaklija)pa sam mu se obratio da nema sta da mi komentarise ili dislike komentar kad je on strani drzavljanin u Bosni i hercegovini,tako da netreba da vodi nasu brigu o politici nasoj,nego da se bazira na svoju a to je ona koju vode govna u njihovoj srbiji ;)
...mačka je sposobna da od psećeg jezika napravi rezance...svojim očima gledao...
:)))))))
mačke su zlobne
Imam jednog takvog :-) :-)
Mačketine su kurve a psi previše naivni i glupi
razveden?
alkoholicar!
Nadam se da će Av-Mau i Aida Feraget reagovat i od UN-a tražit hitno sankcionisanje ovih krvoločnih mačaka koje maltretiraju i remete duševni mir tužnim okicama. Šokantan snimak, je li vas stid objavljivat ovakve stvari znajući za patnju i stradanje kroz koje mirni, tihi i povučeni psići i njihovi čoporčići prolaze?