Zanimljivosti
12
Kad se nebo namrači
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cak se i bh telecom prepade belaja, pa je i internet umro na nekih sat vremena.
Jeste maleri s ovim tekstom, pogledajte kroz prozor šta se nam ispehirali!
...potop :)
"O ljudi, Gospodara svoga se bojte! Zaista ce potres kada Smak svijeta nastupi, veliki događaj biti! Na dan kad ga dozivite svaka dojilja ce ono sto doji zaboraviti, a svaka trudnica ce svoj plod pobaciti, i ti ces vidjeti ljude pijane, a oni pijani nece biti, vec ce tako izgledati zato sto ce Allahova kazna strasna biti." (El Hadz, 1-2)
Jel to sad treba da bude komicno?
Junuze, iz texta se moze primjetiti da ce se ljudi prepasti kad taj dan nastupi...Allah dz.s. daje ljudima cijeli zivotni vijek da razmisle i za sebe odluce. Fino je u Kur'anu receno...."pa ko hoce neka vjeruje, A KO HOCE neka ne vjeruje. Pravi put se jasno razlikuje od zablude..." .... Tako da ti, kao i svaki drugi covjek imas pravo izbora. Niko te ni na sta ne tjera. Samo je isto tako fino receno ...(parafraziram).... "nemoj poslije da se kajete, jer ce biti kasno....
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
PS
Kad se nebo NAMERAČI :D
...ovo već liči na predznak...
Strahotaa :DD
Sudnji dan ja ti kazem
Niko od nas to ne zna, a kada saznaš u sekundi te više neće biti.. NE GLUPIRAJ SE S TIM !!
Sudnji dan