Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne znamo ni mi pravo da vam kažemo... :S
Haha, hajd pomiri se sa \"23213\" nek bude kompromis : \"Drugo mjesto je zauzeo americki par koji je na takmicenju predstavljao drzavu Brazil\" ;)
@23123 Be Jeong Ho (17) i Ha Mok Min (18) bili su bolji za nekoliko sekundi od drugoplasiranog američkog tima i osvojili nagradu od 100.000 dolara. Drugo mjesto su zauzeli predstavnici Brazila, a treće Argentine. Kako drugo mjesto amerikanci k.o.nj.u. jedan nepismeni?
ejs
durgo mjesto amerikacni!!! \"Be Jeong Ho (17) i Ha Mok Min (18) bili su bolji za nekoliko sekundi od drugoplasiranog američkog tima\".... treba samo malo bolje citati!!!!
prvo mjesto kvazi novinari drugo mjesto google translate trece mjesto yahoo translate
\"... bolji za nekoliko sekundi od drugoplasiranog američkog tima i osvojili nagradu od 100.000 dolara. Drugo mjesto su zauzeli predstavnici Brazila,...\" fakat, ko je osvojio drugo mjesto?