Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo genijalac i kraljčina
trump je samo refleksija americkog drustva danas isto tako je i kod nas
Momak me malo luud,malo ludd!:-)
Jon je dobar komicar,ali covjek je demokrata,rezimski co'ek.
Ovaj je glas normalnih Amerikanaca. Kralj.
Rastavio Trumpa na proste faktore! Šteta što nema prevoda da i širi auditorij može razumjeti o čemu Stewart priča.
A George W. Bush je kao bio kvalifikovan? "Fool me once, shame on you. ... The fool can't get fooled again".
Stewart ili Leibowitz? Sta vam prezime Leibowitz govori? Drugo, Americko ustavno pravo ne poznaje kvalifikacije koje odredjuju karakter ili nacin ponasanja precednickog kandidata - to je prepusteno biracima da rasudjuju. Dakle, Mr. Leibowitz nema argumenate protiv Mr. Trumpa vec se sluzi ismijavanjem a ne konkretnim cinjenicama. Ko je ovdje 'velika beba'?
wow dumbass alert
@pro et contra: wow, what an insightful response? I am truly astonished! Who would have guessed? Care to make an argument Sadakistanac or you are satisfied with making childish remarks?
Isto Bakir i Sebija kažu za Fahru :)
"Fuckface von Clownstick (prevodite sami, op.a.)" Haha, prevedi ga ti.
Jebolični od Štapoklovna. U cemu je konfuzija
Aloo libo me racku da i sam dodik bude president of usa.Imamo mi vecih problema od trumpa,hilari i ostali americki kandidata.aj zdrao
kakav je ovo idiot teški
Ne bi bio beba nego kralj, da ti odgovara. ;)