Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ti ccc otfebavus sa svojim kuranskim citapima hepo te da svako prdne i pisne po kap da ti se zivot smuci
ma fuuuuuuuujjjjj
Kako ste vi Boze glup narod :( tako budem tuzan kad vidim ove komentare bljak, fuj ovo ono, pa pogledajte seljaci jedni kako su svi nasmijani na slikama, niko nikom ne smeta, svi su zadovoljni, a vama na Balkanu covjek ne moze nikad udovoljiti, vazda se zalite... Zato nikad necete ni imati! Iako nisam neki vjernik ali koliko sam upucen u to sve, u Kur\'anu postoji ajet koji govori o ZADOVOLJSTVU, kako covjek treba da bude zadovoljan onim sto ima, da ne bude pohlepan, a vi svi dole se zalite nesto, sve vam fali... Oni uzivaju i nemaju KOMPLEKSE koje vi imate!!!!
Jesuli ovo dvije familije dosle na kupanje
ne zna se ko koga...
joj ovde se nafatat ko lud djece mi a ad te niko i ne skonta :D
Ova vijest je LAŽ. Slika je sa japanskog bazena koji pravi umjetne valove. Ima na tube klip da se vidi kako talasa. Ovaj SAX ne meže dublje potonuti. Gori ste od ABA3A.
Ova slika je stara kao Grčka...ako ste već tako očajni, javite se meni, pa ću vam napraviti vijest...CCC
SVI IMAJU SLAUF :S NE KONTAM
znam onog sa cvikama!
jesu odvratni
mediji su sarena laza i njesra, dokaz je ovaj vijest koja se svake godine pojavljuje. propadate! ionako nam ne trebaju mediji, kao vas i kao vise od pola u drzavi.
znam da ove slike nisu od ove godine 100 %
bljak