Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da kad ovo vide Ratni Zlocinci Karadzic i Mladic, dobit ce jos veci proljev. Ni jedne pelene im nece moci pomoci. Ovu ne osvojivu ljepotu od ljubomore su unistavali ali nikad Bosanskohercegovacka ljepota od Prijestonice nije osvojena . Svaka cast za snimak, inace uvijek se divim Sarajevu bilo iz zraka ili kaldrme. Nema grada da se moze porediti sa nasim Glavnim Gradom BiH .
Kad covjek pogleda ovakve snimke, onda skonta da je Sarajevo za BiH prilike jedan ogroman i jako izgradjen grad. Pogledajte samo nebodere na potezu od Marijin Dvora do Stupa i silne zgrade na Ciglanama, Kosevskom brdu, Grbavici, Hrasnom,... Da ne pricamo o broju kucu u starom dijelu nase metropole.
ne zivi se od zidina i snimaka ,treba se naci pravi vodza da malo ovaj napaceni narod uputi i da se ne glasa za ona tri medzeda sto nas qaraju preko 20 godina..
Da li je iko od ovih likova sto 'lete' dronove skontao da bi se nekome morao najaviti prije nego sto 'poleti' ? Posto ponekad helikopteri znaju nisko preletiti grad postoji velika sansa da dodje do kolizije, zato sto nadlezna kontrola leta, a onda i piloti, ne znaju da moraju obratiti paznju na jos jednu letjelicu Nemojte da vam se objasnjava sta se moze desiti ako se jedno od to dvoje srusi u grad. Ovi dronovi su u svijetu postali problem i zabiljezeno je nekoliko bliskih susreta u fazi slijetanja. Ocekivati je da ce se koristenje dronova bez odobrenja u bilo koju svrhu drasticno poceti kaznjavati.
OVI STO SNIMAJU OVO i OVI STO KAZU NASE SARAJEVO 40% Istocna Bosna, 30% Sandzak, 20% Ostali, 10% Pravih Sarajlija koje boli @%!@ za ovim dronom i ovim snimkom jer znaju da je ovo samo na snimku a u stvarnosti je sve go papak kojeg briga za pravila, regulacije, red. I onda seru kako im je drzava kriva jer nema pravila. Vjeruj mi da je ovo Njemacka il Austrija s*** bi i zakone i drzavu. CAST IZUZETCIMA!!!
ha majketi jel to onaj dron sto je bio na tekmi srbija albanija