Zalutao tražeći hranu
510
Jelen prošetao tuzlanskim korzom
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo fiksnim slikano?
Djed Mrazov jelen pao s neba
kolko tu konja prođe,a oni se uhvatili jednog jelena
Ova slika je neki psiho trik. Ko na njoj uspije vidjeti jelena u oku od 60 sekundi, ima normalnu vezu izmedju vida i mozga?
Sva sreca pa se naso neko ko je imao aparat za varenje pri ruci da uslika ovo
jedan jele na tuzlanskim ulicama nego po sarajevskim 11000 bijesnih pasa spremnih da rastrgaju malu djecu, a bogami i odrasle, kao što su rastrgali sve mačke
Ovo je danas u Tuzli bila promocija, Jelen piva, i normalno je da je jelen uzivao u slobodnim aktivnostima, nako promocije ;))))
ja mislim da je ovo DJ Krkam snimao spot za svoj hit JELEN TRCI PO POLJU NOSI PAPAGAJA, AKO MI NE VJERUJES POLIZI MI J.A.J.A.
5 jelena lopatara kupljeno od strane LD \"Spreča\" Kalesija i pušteni u lovište (100% tačna informacija), tako da jelena lopatara ima u sjeveroistočnoj Bosni.
kad po sarajvu mogu hodat konji i volovi,sto u tuzli ne moze jedan jelen.ha ya
Samo da se razumijemo u BiH nema jelena !!! Ovo je srndac zalutao, al da je jelen NIJE !! Pozdrav za prenosioca ovih dezinformacija ... Svaka cast, vidim ugledao si se na FTV =)
Ih, pa pun je korzo međeda.
Nije to jelen, jelena nema po Bosni...mozda po Posavini te-negdje. Ovo je srndać....mnogi ce reci \"isti k.u.r.a.c\"....ali onda ste komotno mogli napisati i antilopa zalutala na Tuzlanski korzo !
A najjaci su ovi ljubitelji zivotinja cuj \"Mole se gradjani ako vide jelena da ga nahrane\".Pa nije vam to kucni ljubimac ili domaca zivotinja da te on saceka da ga ti nahranis
Oho ,znači da je u Bosnu i Hercegovinu stigao i Djed Mraz ,čim viđamo jelene po gradu. E moj Jelenko ,bolje ti je da uhvatiš maglu što prije - to bolje. Ako te vidi teta Arzija Mahmutovic ima od tebe da napravi paštetu za svoju ugroženu muslimansku djecu ,koju maltretira baš taj isti djed mraz sa jelenima... Pravda za Arziju.
putešestvije? (Y)
Jelenko