Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba se zeniti, dokaz...
@lorenzzo Upravo tako!!! Ofirno je bas, svi mogu skontati da je ovo namjesteno, kao i vecina \"zanimljivih\" videa na youtube-u.
hahahaha, ne razumijem sto se ovi ispod bune, mislim, zdravo je malo se nasmijati, a ne samo citati kako je neko poginuo ili kako je nekome ukraden mobitel ili kako dodik sere zajedno sa rejsom, kardinalom i mitropolitom.
OBICNI SHOW, totalno fake. Ali ljudi vole da gledaju, misleci da je real.
Lafina. Totalno namjesteno.
ja sam svoju na helikopteru. Da je rekla NE, bacio bi je iz helikoptera.
A sto je FAKEta dobra glumica!
Vrh novinarstva :-) Sarajevo-x ... SRAM I STID DA VAS BUDE!
Sad bi nas saner izvuko tetejac i probusio balon
ma super, nemas love kupiti vjerenici prsten hahaah i okacis komad zice da izgleda kao da jeste . i od uzbudjenja pustis balon i ode prsten, a jos docaras ako pita obaspes ga dijamantima brilijantima ne razumijem se u to hahah i onda kupis na pijaci onaj sto ce korozija uhvatiti za izvjesno vrijeme hahaah kao znak paznje hahaha
to mu je signal da briše od nje
hehehe, kamenom ga!
Koliko trebaš bit GLUP da ne skontaš da je ovo FAKE???
a mene zanima kada ce te ove ofirno namjestene snimke prestati predstavljati kao nekakve zanimljivosti
Nijedan nacin prosnje ne treba zvati glupim. Ovaj se samo moze nazvati rizicnim. @sarajevo-x: bezveze Vam je ovo.