Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah izuma...meni se cini da ih ima puno boljih u svijetu, recimo ovaj covjek u Bihaću što ručno pravi raznorazne mašine nego ova dvostruka metla....a izuma hahaha
u jeeee, zasto britanci imaju jaku drzavu??? pa kad dijete od pet godina moze da uzme neciji proizvod, sastavi ga i dobije isti kur.ac 2 u jednom, i na kraju to patentira, mozem mislit sta oni sve mogu u toj britaniji???
a da nije taj mali porijeklom iz Čeljigovića? http://www.youtube.com/watch?v=EfI_jeYwtrM
jjja izuma u p.m...dijete \'nako uzelo dvije metle da mete i eto ga OTKRIĆE DECENIJE...
jebite se kolektivno, ja klepio medalju u libo me tuki! a vi prdite po forumima! ASSHOLES!!! .I.
SJAJAN IZUM STVARNO MALI JE GENIJE haaaaaaaaahhaahahhaa blahahahaha huhuhu hhhihihi bas ne znaju o cemu bi vise kenjali... al bi ga prihvatio da bude nas politicar ipak nesto radi hahahah hohoho hihihi hehehehe
Kad ste vi toliko pateni i genijalni,zasto niko od vas ne dodje na ovu ideju?Sram vas bilo,koliko ljubomore i zavisti u vama ima,a tek zlobe ne moze se ni zamislioti ni opisati. Bravo malecki,svaka cast!Nastavi sine ovako kako si poceo.
koje sranje
Komentari su za cenera, stomak me boli od smijeha. Ja bih ipak patentirao tri metle, kad se tali nek se kali i prekali :)
nevjerovatan izum stvarno svaka cast mali imal se dje kupiti ova dupla metla promjeniso si mi zivot a jos vise se zahvaljujem ljudima koji su objavili ovo i prihvatili ovaj patent genijalna stvar
kod nas bi morale bit tri metle!!!!
Svasta,kakav je to izum.Mozda za Engleze da je nesto posto je mali njihov.A da je sa Balkana sigurno bi mu se smijali isti ti Englezi.
Wauuuu...frapiran sam ovim otkricem. Spojio dvije metle i izum?!?! To isto da ja spojim dvije flashe od po litra i kazem, evo sad se moze natocit litar. A sta je sa osobom koja je izmislila METLU.
nije ni cudo, sto su britanci tako glupi, kada im najpametnije zivo bice ima 5 godina......hhhhhhh
buaaaahhhaaaaa