Prošetao ulicama Jeruzalema
1
Izraelac snimio video hodajući unazad
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CF5hyITJjZg
@visoko Sreca pa se nisi potpisao. Inace ofirno pravo kad se ovako izofiras praveci se pametan, jalde? :) Ili da te mozda zovemo "pametnjakovic" ?
Umrijeće mu mama što hoda unazad ...
da li imaju duge kose, da li traperice nose :)
Ovakvih videa pun qrc i ne vidim po cemu je ovaj znacajan.
Sve je lijepo rečeno u tekstu, ovaj što snima hoda normalno naprijed,ovaj što je snimljen hoda u nazad, kad gledaš video onda je kontra !
On ustvari stoji u mjestu, a cesta ispod njega se mice...
hahaha pa vi stvarno ne kontate ovaj snimak a izgleda ni orignalni naslov snimka
Pa ovdje se radi o sasvim suprotnom nacinu nego je pisano u tekstu, on hoda i snima unaprijed al je sve obrnuo i ispalo je kao da hoda unazad. Prije pisanja tekste se treba pogledat cijeli video:)))) heheheh pozdrav