Nesmotrena vozačica
0
Izazvala sudar brijući bikini zonu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas nije sramota!
Da Bog da ti sva djeca vehabije bili amin.obrazovani,iskreni i dobri ljudi,roditeljima dobrocinsttvo cinili. pa da crknes od muke heheheh
ma ona je prava zena cijeni i sebe i druge,a ne ko ove nase dodju sa zbunom na sastanak,a ova se svetica brije dok vozi svaka joj cast
jebo vozachicu, jel njoj sta bilo????
Daj sta vam - kako ce brijat onu stvar u autu! Vjerujem da je portal tacno preveo situaciju - brijala je bikini zonu (sto razumijem da je moguce u autu) a onu stvar da brije u auto - pa dajte molim vas. A uostalom vise volim vidjet obrijanu bikini zonu a ne obrijanu cijelu pi.cku - musko sam! :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!! Bog im mater yebo na današnji dan, mal\' me nije srce spizdilo kad sam procitao, hahahahahaha!!!!! a sta su radie dvije zen u teretnom vozilu? HAHAHAHAAAAAAHAHAHAHAHA!!!! joooj, upisah se mame mi, HAHAHAHAHAHAHAHAA!!!
Ma koga vi lazete brijala picu da bi se nasla sa frajerom a volan drzao bivsi muz. Nevjerujem nista HOCU SLIKE IZPOLICISKOG IZVJESTAJA KAO DOKAZ. DOSTA VISE LAZI I OBMANE HOCU SLIKE HOCU SLIKE
www.tvsnimci.net
a i taj bivši muž je stvarno bezveze!! da je kako treba, ponudio bi se da joj sam obrije a da ona može nesmetano da vozi!
ja koliko ovdje vidim, prema pisanju američkih medija se vidi samo da se žena u autu brijala i ne precizira se o kojem dijelu tijela se radi ! možda je žena brijala brkove!?
Ovakve komentare zelim da citam, makar oni bili posljedica pogresnog prevoda, bas sam se nasmijao nakon sto me glava zabolila citajuci komentare za ostale vijesti. Dosta je vrijedjanja na bilo kom osnovu, ali ne moze ni ovo bez izuzetaka (mislim da razumijete na koga mislim).
Ovo je jos bolje .Dvije putnice u teretnom vozilu pretrpjele su manje povrede Sta su PUTNICE prevozile u teretnom vozilu? Sljunak? Jesu i one sta brijale? Ja mislim da se radi o tome da su ovi preveli pogresno, sto im se cesto desi, tacnije Google prevodiocu se omakelo.
Ma ja sam procitao na americkim vijestima da ona nije brijala nikakvu ZONU nego da je B R I J A L A PICKU.. Ali treba vjerovati polupismenim novinarima sarajevo-x jer su oni specijalisti za vijesti ove vrste..
Želim da te udari žena sa automobilom koja tokom vožnje brije svoju čk.pi , jer to je sasvim normalnom, seljačino jedna....
Cak i ovo je normalnije i prihvatljivije od zamotane nindze na ulici. To je vrh bolestine!