Snimak koji je šokirao svijet
0
Iz vjernika u crkvi istjeruju 'gay demone'
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakvi mu prvo istjeruju demona a poslije mu ga \"utjeraju\".
J.E.B.A.Š.E OVOG POPA PRAVO ... UTJERALI MU GA PA MU GA ISTJERAŠE ... ODOSE POPOVI U P.M.
SRBI OVO IZ SVOJIH ISTJERUJU LOPATOM...
pa je li ozdravio? ja bolesti,da su to dvoje ljudi caknuti,nego to ih ima10-15
Ovo treba isprobati na reisu cericu i hodzi iz bukovice :))))
Nikola natrpaj ovim Turcima puna usta duhana i dobro nam povuci. Pazi vuci u intervalima i nemoj da se zakasljes.
Zato je reis i isao sad nedavno u Srbiju, malo na usavrsavanje. :-)))))
Zna li reis kakav ajet za lijecenje od poturcizma? Ma zna reis sigurno, samo nece on to javno da radi. Ovako glasi: Ja sam jedan poturica mali prije davno, srbinom su me zvali izadji brzo, izadji iz mene napusti ovo tijelo o ti mrski turcine :-)))))))))))))
Šta ovi iz društva za zaštitu homoseksualaca odmah nešto seru. Pa ako čovjek može svojevoljno biti homoseksualac valjda svojevoljno može i pristati na nekakav ritual. Jedino ako se nisu pobojali da će početi ostajati bez članova.
Demoni su za oltarima i prvi u svim bogomoljama.
Neznam sto dolazis u dodir sa Isamom i ivim homoseksualcima kada znam do islam to strogo zabranjuje Ostavi Islam na miru nego idi kod ovih dok mozes jos guzu spasiti
@Roki Nema takav ajet u Kur\'anu časnom, ali ima jedan drugi koji glasi : \" I slijedite ono najljepše, ono što vam Gospodar vaš objavljuje, prije nego što vam iznenada kazna dođe, za čiji dolazak nećete znati, da čovjek ne bi uzviknuo: \"Teško meni, koliko sam samo dužnosti prema Allahu propustio, čak sam se i izrugivao!\" Prepoznaješ li se gdje u njemu?
Vela havle, vela havle, cuj isceruju homoseksualnost...PRVO MU UCERAJU PA ONDA ISCERUJU.Vela havle vela havle jes ova amerika luda...
meni samo nije jasno što se na mora odma rejs spominjat.....
jel istjero il mu ga je utjero .)