Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene je uzi krug prijatelja dva zamisljena druga.
"Prijatelji" ne postoje, postoje samo poznanici. Pravog prijatelja imas u supruzi i uzoj porodici, ostalo su sve samo leshinari koji su dobri dok im trebas.
HOOOJ DOBRE STARKE MMMM MILFOVICEEEEEE
Pametan čovjek zna da nema puno prijatelja, prijatelj mu je samo onaj koji se odrekao ovosjetskih uživanja i koji žudi za Allahovim zadovoljstvom a ne za zadovoljstvom svojih strasti jer čojveka strast i navede da bude nepravedan. Takvog čovjeka će Allah uzvisiti a svi ostali će biti poniženi.
@Ja sta mai... Ko ima imalo mozga shvatit će da priča budalaštine o nekom imaginarnom biću.
RIP Klix
Prije svega ljudi, većina, su ne-ljudi kada čuješ šta se sve dešava! Kako da čovjek bude rahat pored ljudi, osim ako i on sam teži toj prostoći duše i tijela.
kad si mladji volis guzvu a s godinama neku pravu raju par ljudi.. Moras se pronaci djaba ti koliko imas IQ.. Good luck onima sto se nisu pronasli jos :)
Nisam ni znao do sada da sam toliko inteligentan i sretan da ne bi ovog teksta.
da, i usput se udebljam deset kila od cipsa i vina :)))
@pile hahahahah...:-)))))))))
@MPower na necijem svakako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)