Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo ih Putko , umjesto rakete bumerang napravili ...!!! Sile i qurca . . . Najbitnije je da oni znaju " improviziranog ježa " na seoski put postavit ...???g
NE ZNAM ZASTO OVO NEMA NA SRBIJANSKIM SAJTOVIMA ???? INACE KAD JE NESTO OKO RUSIJE TO BUDE NA NASLOVNOJ STRANI, NE ZNM ZASTO SU SAD ZAKAZALI, A ZNAM SAMO JEDNO "JADAN JE ONAJ KOGA GRCKA HRANI A RUSIJA BRANI"
Nakon ovog clanka, ljudi dolaze do zakljucka da samo Rusi imaju neuspjesne testove oruzja. Sacekajte malo, kako da oruzje ili bilo sta druge bude savrseno ako se ne testira? Znate li mozda koliko je Amerika ili neka druga drzava puta bezuspjesno lansirala Space Shuttle ili neko drugo oruzje, raketu i sl.?
Ovo je zastarjeli sistem koji su prodali Iranu a oni koriste novi sistem tipa 500.
Da. Razvili su S300, S400 i S500 te S300 polako izbacuju iz sistema odbrane jer je prevazidjen u poredjenju sa Amerikom, Njemackom, Francuskom i Velikom Britanijom. Samo ne zaboravi da je S300 zemlja-zrak sistem veoma dobar i Iran moze da gadja New York sa ovom raketom pod uslovom da anti-raketni sistemi vec u Turskoj ne obore.
vidim pravis se pametna. http://sputniknews.com/voiceofrussia/news/2014_03_27/Russias-new-S-500-system-to-destroy-any-target-at-any-altitude-Deputy-Defence-Minister-9805/ nemoj vise komentarisati kada ne znas o cemu se radi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rusiju je nemoguće vojno pobijediti.
Je b o ruse.
ma polako mnogo ih je
rusi i tehnika sta drugo rec
Mene ovo podsjeca na Call of duty.. Modern warfare..
kad zaredas killstreak pa dobijes predator,C-130, i ostala ludila :D
Ma suti...Dan noc se pucalo...A tek master lige... Sreca pa se na League of legends nisam navukao..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ćorak