Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa upravo to i jeste poenta. U ratu nema pobjednika, obje strane uvijek gube
de ukažite poštovanje ljudima i naučite jednom zauvijek ..... nije igrica nego igra ccccccc
Borite se protiv rata tako što ga predstavljate kao zabavnu igru? One iz FEMEN se bore protiv seksizna skidajući se i pokazujući sise! Ona se skinula gola u znak podrške gladnima u Africi. Naš dilber se bori protiv nacionalizma širenjem međunacionalne netrepeljivosti. Čudan sistem vrijednosti, je*ite se za nevinost.
Ove belgijance i dance treba napast napravit im donetsk u avliji,,, oni redom sve ismijavaju ... Zaigra mecka pred svacijim vratima ..
https://www.youtube.com/watch?v=-Ns14hRqwY8 Its onli gejm, vaj ju hev tu bi med? ;)
"_Belgijski studio kreirao je kompjutersku igricu baziranu na ratu u Ukrajini, a tvorci kažu kako je cilj igrice promoviranje mira i podizanje svijesti o sukobu u Donjecku." Mislim da nije nimalo humano praviti zabavu na račun ratne zbilje. :(
Zamislite igru baziranu na Klixu... Na pocetku biras heroja.. Mozes biti nacionalista,strucnjak za sve sportove,papak,idiot,sovinista,feministkinja,grammar nazi,polupismeni heroj,svetac,creep... Neka igra pocne,izaberite svog heroja!
Sta ima Skola,nema te ovih dana,hehehe :D
Hahahahahahha... Suti Zoi, da sam nabrajao sve vrste heroja,lista bi bila duza nego Hamburijev zakon.. Ovako one najbitnije stavih! ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)