Videoigre u stvarnom životu
0
Igranje "opasnih" igara postalo hit u Hong Kongu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je čovjek besposlen, svakakve budalaštine mu padaju na pamet.
To je reality show - da vidimo realne ljudi kako se nadmecu u psihickim i fizickim sposobnostima da bi ostvarili nagradu i bili najbolji . Ove vase Farme i Velika braca su javna sijela mediokriteta , prostaka i poremecenih pacenika koji svojim "sposobnostima" truju i omladinu i starije . Foooj Balkaan !
lijepo se provode ovih dana po hong kongu :) treba tamo malo otputovati, pa probat sta kinesko kar.nuti :)
Nova igra se zove Bosna i Hercegovina - Vrijeme trajanja 31 dan - Učešće besplatno - Na startu dobijete 300 KM, stan od 40 kvadrata. Cilj igre: Izdržati 31 dan sa 300 KM i pri tome ostati živ. Pobjedniku zagarantovano slikanje ispred parlamenta BiH po mogućnosti sa Suljemanom Tihićem ako ne bude previše u poslu.
...duge su ti pauze u zadnje vrijeme :)...smanjili ti naknadu?:)
Ja i moj mladic se igramo raznih igara