Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Visocak, e svasta na ovom portalu mozes da procitas. A za momka svaka cast.
Ovo sto momak radi njemu je mozda hobi,ali je u svjetu dio profesije.Najveci broj tzv. Garde Manger kuhara (koji se uglavnom bave pripremom hladnih predjela,salata itd.),dolazi sa Tajlanda,oni su daleko najpoznatiji po svojim \"fruit carving\" radovima.Oni koji rade na Tajlandu citavu karijeru posvete ovakvim radovima,dok se na zapadu od njih ipak ocekuje vise (organizacija kuhinje,priprema jelovnika za party itd.). Radeci ovo sto radi Edin bi u USA mogao zaraditi izmedju 40 i 70 hiljada dolara godisnje (zavisno od nivoa kompanije u kojoj bi se uspio zaposliti), i,naravno,radeci nekih 55 do 60 sati sedmicno. Majmuni sa negativnim komentarima mogu i dalje sjediti kuci,s mamom i tatom,igrati video igre i sebi govoriti mantru iz \"Dolly Bell\":svakoga dana,u svakom pogledu...Kreteni.
Jesam li ja napaljen ko zvijer ili na ovoj prvoj slici dekoracija izgleda ko gomila rascvjetanih vagina ;)
svaka čast, super je
J.E.B.O M.U J.A MAT.ER S.E,LJ,A,C.K.U!!!
visočaci stručnjaci, visočani smotani hihihihiiiiiiiiiiiiiii, mere oboje.
Koji copy - paste sa youtube... LoL http://www.youtube.com/watch?v=bMrqzyW9H8g&feature=related
Auuu...koliko Visocaka na forumu :)
Bravo!! Svaka čast!
bravo !!
Prosto je nevjerovatno, kako primitivizam pomiješan sa ljubomorom što ovo nije u Sarajevu, odmah proradi. Zakivali biste vi i piramide u zvijezde samo da su u Sarajevu, a pošto nisu (ne možete imati novčanu korist I OD TOGA), onda pljujmo!!!!!! ccccccc
extra... svaka cast
Svaka cast na ovome, nadam se da ćeš unovčiti talenat.
sve je uredu al\' ja nebih pojela nesto iz ovih prljavih zdjela ...fuj ovo treba zatvoriti i zvati sanitarnu inspekciju
\'ebali vi sebe.. nismo mi visočaci..nego visocani... on je visocanin !!!..glupani jednii !